در کارگاه تربیت مربی حرفه ای در واحد رامسر عنوان شد: کارآفرینی هنر و توانایی خلق و ارائه ارزش نو می باشد.

کد خبر: 541 تاریخ انتشار: 1397/12/14
کارگاه تخصصی آموزش اصول و مهارت‌های کوچینگ و منتورینگ کارآفرینی و توسعه کسب و کار نوپا با استفاده از تدوین بوم‌مدل کسب و کار (تربیت مربی حرفه‌ای کارآفرینی) طبق متد دانشگاه استنفورد برای نخستین بار در سطح منطقه به‌میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، با همت مرکز رشد واحدهای فناور، باشگاه پژوهشگران جوان ، مرکز آموزش های کاربردی کوتاه مدت برون سازمانی و دفتر توانمند سازی و آموزش های کاربردی واحد رامسر، کارگاه تخصصی تربیت مربی حرفه ای کارآفرینی با حضور دانشجویان،  اساتید ، کارآفرینان و علاقه مندان به راه اندازی کسب و کارهای نوپا  به مدت دو روز در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر صفا شریف عسکری مدرس و تسهیلگر این کارگاه گفت: کارآفرینی فرآیندی است که طی آن شخص کارآفرین با شناسایی یک فرصت معتبر اقدام به پرورش یک ایده نوآورانه نموده سپس با کسب و ترکیب منابع و با پذیرش ریسک اقدام به تجاری سازی آن ایده با هدف ارزش آفرینی و کسب سود می نماید.

رئيس كميسيون آموزش و ترويج سازمان ملي كارآفريني ايران در تعريف مدل کسب و کار افزود: مدل كسب و كار، منطق و ساز و کار يک سازمان را براي چگونگي خلق ارزش، ارائه ارزش و كسب درآمد از ايده را بيان مي كند.کارآفرینی هنر و توانایی خلق و ارائه ارزش نو می باشد.

شریف عسکری در کارگاه تربیت مربی حرفه ای کارآفرینی در خصوص آشنايي با بوم مدل كسب و كار و كاركردهای آن، مسيرهای تجاري سازي ايده ي نوآورانه، مراحل خلق بوم مدل كسب و كار، روش های خلق بخش فعاليتهاي کليدي بوم، چرخه ارائه محصول قابل اعتماد و خلق فرصت و ایده‌های ناب کارآفرینانه، نکاتی را برای شرکت کنندگان بیان نمود.

پس از پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی گذراندن دوره از سوی مرکز آموزش های کاربردی کوتاه مدت برون سازمانی واحد رامسر اعطا گردید.

برچسب‌ها : تربیت مربی حرفه ای - دکتر صفا شریف عسکری - کارآفرینی - کوچینگ - منتورینگ - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 199    ديروز: 1782    اين ماه: 41313    تاکنون : 1478213