واحد رامسر در سیزدهمین جشنواره سراسری نماز و نیایش خوش درخشید.

کد خبر: 536 تاریخ انتشار: 1397/12/7
استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در سیزدهمین جشنواره سراسری نماز و نیایش 9 رتبه برتر را از آن خود کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر «سیزدهمین جشنواره سراسری نماز و نیایش با عنوان معراج نیکان با حضور۱۴واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در واحد نکا برگزار گردید».

این جشنواره امسال با همت ستاد اقامه نماز دانشگاه های آزاد اسلامی در 5 و 6 اسفند ماه به میزبانی واحد نکا برگزار شد که از مجموع  آثار ، واحد رامسر 20 اثر در رشته های مختلف انیمیشن، وبلاگ نویسی، شعر، ساخت ماکت، خوشنویسی، عکس را به این جشنواره ارسال نمود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر توانست از آثار ارسالی به این جشنواره، 9 رتبه برتر را در بخش استادان و دانشجویان به خود اختصاص دهد.

نفرات اول در سیزدهمین جشنواره سراسری نماز و نیایش در بخش استادان ابوصالح شریفی ( وبلاگ نویسی)، نرجس فلکیان (شعر)، سید یاسر موسوی (ساخت ماکت) و در بخش دانشجویان کوروش شاملو (انیمیشن)، سیده زینب مومنی (خوشنویسی خط نسخ) و مژگان امیری (عکس) می باشند و نرجس فلکیان در ساخت ماکت و کوروش شاملو در شعر به عنوان نفرات دوم و استاد بهارک شاکری در شعرنویسی نفر سوم شدند.

برچسب‌ها : درخشش - معراج نیکان - نماز و نیایش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 985    ديروز: 1159    اين ماه: 32477    تاکنون : 1249392