مسئول دفتر نمایندگی انجمن علمی بازاریابی شهرستان رامسر منصوب شد.

کد خبر: 535 تاریخ انتشار: 1397/12/6
رئیس انجمن علمی بازاریابی ایران با صدور حکمی مسئول دفتر نمایندگی انجمن علمی بازاریابی شهرستان رامسر را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر پرویز درگی رئیس انجمن بازاریابی ایران در حکمی مجتبی نصیری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر را به سمت مسئول دفتر نمایندگی انجمن علمی بازاریابی شهرستان رامسر منصوب کرد.

در متن حکم نصیری آمده است: بنا به پیشنهاد دکتر عسگری رئیس انجمن علمی بازاریابی ایران شعبه مازندران به موجب این حکم به عنوان مسئول دفتر نمایندگی انجمن در شهرستان رامسر منصوب می شوید تا زیر نظر مدیر شعبه استان در انجام وظایف محوله و برابر اساسنامه انجمن اقدام فرمایید. توفیق حضرتعالی را از خدای قادر خواهانم.

مجتبی نصیری دانشجوی دکتری بازاریابی بوده و پیش از این 8 سال به عنوان معاون اداری و مالی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همکاری داشته است.

گفتنی دفتر نمایندگی انجمن علمی بازاریابی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مستقر می باشد.

برچسب‌ها : انجمن علمی - بازاریابی - مجتبی نصیری

آمار بازدید       امروز: 1097    ديروز: 1159    اين ماه: 32589    تاکنون : 1249504