همایش دو روزه جریان شناسی مسحیت تبشیری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 533 تاریخ انتشار: 1397/12/2
با همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و همکاری حوزه علمیه المهدی (عج) شهرستان رامسر همایش جریان شناسی مسیحیت تبشیری به مدت دو روز با حضور مسئولین شهرستان، استادان ،دانشجویان و طلاب در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

با همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و همکاری حوزه علمیه المهدی (عج) شهرستان رامسر همایش جریان شناسی مسیحیت تبشیری به مدت دو روز با حضور مسئولین شهرستان، استادان ، دانشجویان و طلاب در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این همایش علل مختلف ظهور فرقه های مختلف و تبیین اهداف آنها در جوامع بشری، نحوه استفاده از متدهای روانشناسی ،  دلایل گسترش فرق و عرفان‌های کاذب و مسیحیت تبشیری جدید، نحوه برخورد با فرقه‌های نوظهور و ..... مورد بررسی قرار گرفت.
همزمان با برگزاری این همایش، سه کارگاه تخصصی با عنوان های طریقه های جذب جریان، تبشیر و بشارت دادن مسیح و بهشتی شدن مسیحیان با تدریس استادان حجت الاسلام دکتر کاشانی و حجت الاسلام دکتر قدمی که هر دو آنها در این زمینه دارای مدرک دکتری ادیان و فرق می باشند برگزار شد.
نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه تخصصی فرق و ادیان که آثاری از فعالیت های برخی از فرقه های انحرافی به معرض نمایش گذاشته در حاشیه همایش جریان شناسی مسیحیت تبشیری در محل گالری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.
در این همایش استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و حوزه و مربیان پرورشی آموزش و پرورش حضور داشتند.

برچسب‌ها : تبشیری - فرق و ادیان - مسیحیت - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1074    ديروز: 1159    اين ماه: 32566    تاکنون : 1249481