غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام واحد رامسر و دیدار با خانواده شهید غفاری به مناسبت دهه مبارک فجر

کد خبر: 524 تاریخ انتشار: 1397/11/14
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به همراه مسئولین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان رامسر پس از غبارروبی وعطر افشانی مزار شهدای گمنام واحد رامسر با حضور در منزل شهید ابراهیم غفاری از شهدای جنگ تحمیلی با خانواده معظم این شهید دیدار و گفتگو کردند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به همراه مسئولین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی  شهرستان رامسر پس از غبارروبی وعطر افشانی مزار شهدای گمنام  واحد رامسر با حضور در منزل شهید ابراهیم غفاری از شهدای جنگ تحمیلی با خانواده معظم این شهید دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، همزمان با دهه مبارک فجر و چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در راستای منویات مقام معظم رهبری در تکریم خانواده معظم شهدا، معاونین و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر صبح امروز پس از حضور در مزار دو شهید گمنام آرمیده در دانشگاه، غبارروبی ،عطرافشانی، گرامیداشت یاد وخاطره امام خمینی(ره) و تجدید میثاق با شهدای گمنام گرانقدر با خانواده شهید ابراهیم غفاری پدر گرامی مصطفی غفاری دانشجوی رشته الکتروتکنیک واحد رامسر و همسر این شهید بزرگوار دیدار و گفتگو کردند.
شهید ابراهیم غفاری دومین شهید جنگ تحمیلی شهرستان رامسر بوده که در تاریخ 10 دی ماه سال 1359 در منطقه کرخه به شهادت رسید.

برچسب‌ها : چهلمین - شهدای گمنام - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 108    ديروز: 738    اين ماه: 4313    تاکنون : 1221228