درخشش استادان و دانشجویان واحد رامسر در بیست و سومین جشنواره سراسری هنر و ادبیات دینی

کد خبر: 523 تاریخ انتشار: 1397/11/10
در بیست و سومین جشنواره هنر و ادبیات دینی واحد رامسر ، در بخش استادان دکتر نرجس فلکیان در رشته ادبیات دینی(شعر) و در بخش دانشجویی سیدسجاد ابطحی و کوروش شاملو به ترتیب در رشته های فیلم کوتاه و پویا نمایی رتبه های اول را به خود اختصاص دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، بیست و سومین جشنواره سراسری هنر، ادبیات دینی و پژوهش‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد کرمان برگزار شد استادان و دانشجویان واحد رامسر با ارسال 11 اثر در زمینه های شعر، نمایشنامه نویسی، نقاشی ، فیلم نامه نویسی، پویانمایی، نماهنگ، فیلم کوتاه ، داستان نویسی و عکس در این جشنواره شرکت نموده و حائز امتیاز شدند.

در این جشنواره در بخش استادان دکتر نرجس فلکیان در رشته ادبیات دینی(شعر) و در بخش دانشجویی سیدسجاد ابطحی و کوروش شاملو به ترتیب در رشته های فیلم کوتاه و پویا نمایی رتبه های اول را به خود اختصاص دادند.

سایر شرکت کنندگان صاحب امتیاز در این جشنواره به شرح جدول زیر است:

تصاویر خبر: ( آرشیوی است )
برچسب‌ها : جشنواره - هنر و ادبیات دینی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 811    ديروز: 1443    اين ماه: 31152    تاکنون : 1381798