بازدید سرزده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از 5 واحد استان های گیلان و مازندران

کد خبر: 517 تاریخ انتشار: 1397/10/24
دکتر طهرانچی در سفر یکروزه خود به استان‌های گیلان و مازندران از 5 واحد دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر یکروزه خود، از واحدهای رشت، آستان اشرفیه، لاهیجان، رامسر و تنکابن بازدید کرد.

دکتر طهرانچی در ابتدای سفر به استان های گیلان و مازندران، با حضور در یادمان شهدای گمنام واحد رشت، با قرائت فاتحه و اهدای گل، به مقام شامخ شهدای گمنام دفاع مقدس ادای احترام کرد.

دیدار و گفت‌‎وگو با آیت‌الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت، حضور در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و بازدید از مرکز رشد واحد رشت، از برنامه های سفر دکتر طهرانچی به استان گیلان بود.

همچنین رئیس دانشگاه آزاداسلامی در واحد آستانه اشرفیه حضور یافت و ضمن بازدید از روند برگزاری امتحانات پایان ترم این واحد، با دانشجویان دیدار و گفت و گو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سپس با حضور سرزده در واحد لاهیجان از بخش‌های مختلف و مرکز تحقیقات ICT این واحد دانشگاهی بازدید کرد و از نزدیک با دانشجویان حاضر در این واحد و رئیس، معاونان، مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای لاهیجان، رودسر و لنگرود و مرکز سیاهکل،دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی در ادامه به صورت سرزده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر حضور یافت و پس از ادای احترام به قهرمانان دفاع مقدس، از بخش‌های مختلف آموزشی، اداری، آزمایشگاهی و کارگاهی این واحد بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های واحد رامسر قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه بازدید سرزده خود به مجتمع رفاهی واحد اراک در شهرستان رامسر رفت و از بخش‌های خوابگاهی و سوئیت‌های اقامتی این مجتمع بازدید کرد.

وی در این بازدید، بر ارائه خدمات رفاهی مطلوب و در شأن کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در مراکز رفاهی این دانشگاه تأکید کرد.

مقصد بعدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر روز گذشته به استان مازندران، حضور در واحد تنکابن و دیدار و گفت‌وگو با رئیس، مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی بود که حدود یک ساعت و نیم به طول انجامید.

برچسب‌ها : استان گیلان - استان مازندران - واحد تنکابن - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 263    ديروز: 1959    اين ماه: 41489    تاکنون : 1428213