جشنواره ملی هنرمندان شاهد و ایثارگر / اجرای تئاتر خیابانی در واحد رامسر

کد خبر: 510 تاریخ انتشار: 1397/10/10
همزمان با افتتاحیه جشنواره ملی هنرمندان شاهد و ایثارگر، تئاتر خیابانی با عنوان مزرعه آفتاب گردان در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

همزمان با افتتاحیه جشنواره ملی هنرمندان شاهد و ایثارگر،  تئاتر خیابانی با عنوان مزرعه آفتاب گردان در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آستانه چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با افتتاحیه جشنواره ملی هنرمندان شاهد و ایثارگر، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد رامسراقدام به اجرای تئاتر خیابانی در محوطه این دانشگاه کرد.
این تئاتر خیابانی با عنوان مزرعه آفتاب گردان، حفظ آرمان های انقلاب اسلامی ، رسوایی استکبار در برابر آزادی خواهان و ترویج و تعمیق اندیشه‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری را به نمایش گذاشت.
این تئاتر با بازیگری مرتضی اسدی مرام به اجرا درآمد و با استقبال دانشجویان همراه شد.
گفتنی است این جشنواره به مدت سه روز در واحد رامسر با اجرای تئاتر خیابانی ( هر روز ساعت 11 ) برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها : تئاتر خیابانی - جشنواره ملی - شاهد و ایثارگر - مزرعه آفتاب گردان - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 833    ديروز: 1443    اين ماه: 31174    تاکنون : 1381820