پذیرش مقاله مستخرج از پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد واحد رامسر در نشریه علمی پژوهشی

کد خبر: 508 تاریخ انتشار: 1397/10/3
مقاله مستخرج از پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد رشته عمران واحد رامسر در نشریه علمی پژوهشی پژوهش های آبخیزداری پذیرش شد ودر لیست چاپ قرار گرفت.

مقاله مستخرج از پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد رشته عمران واحد رامسر در نشریه علمی  پژوهشی پژوهش های آبخیزداری پذیرش شد ودر لیست چاپ قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مقاله‌ رضا گرنامی دانشجوی رشته مهندسی عمران - سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) مقطع کارشناسی ارشد واحد رامسر با عنوان کاربرد GIS در بررسی مناطق مستعد فرسایش خندقی با استفاده از مدلهای فرایند تحلیل شبکه (ANP)و شاخص همپوشانی ( Index - Overlay ) (مطالعه موردی : حوزه سرخ آباد سواد کوه ) با راهنمایی دکتر صمد شادفر در نشریه علمی پژوهشی با عنوان پژوهش های آبخیزداری زیر نظر  مرکز تحقیقات و آموزش های کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس بصورت مقاله کامل مورد پذیرش قرار گرفت.

برچسب‌ها : پژوهش های آبخیزداری - رضا گرنامی - علمی پژوهشی - مقاله - نشریه

آمار بازدید       امروز: 221    ديروز: 764    اين ماه: 1678    تاکنون : 1185031