بازدید علمی دانشجویان مهندسی‌عمران واحد رامسر از سد مخزنی پلرود

کد خبر: 505 تاریخ انتشار: 1397/10/3
دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از سد مخزنی از نوع خاکی میجران شهرستان رامسر بازدید علمی نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، گروهی از دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد به همراه دکتر سمیه پوربخشیان استاد راهنما و دکتر مجید پورامینیان مدیرگروه، از سد مخزنی از نوع خاکی با هسته آسفالتی میجران بازدید کردند.در این بازدید دانشجویان درس هیدرولیک و اصول مهندسی سد با سرریز اوجی و شوتینگ، ابزار دقیق، ، قرائت تراز آب دریاچه و پزومترها، تونل انحرافی و تنظیم آب کشاورزی و شرب از نزدیک آشنا شدند.
سد میجران از نوع سنگریزه ای با هسته آسفالتی با ارتفاع ۵۴ متر ، طول تاج ۱۸۶ متر و تراز سرریز جانبی ۴۸ متر می باشد که عملیات اجرایی آن با هدف تامین آب شرب و کشاورزی در سال ۱۳۸۲ به پایان رسیده است.

برچسب‌ها : بازدید علمی - دکتر پورامینیان - دکتر پوربخشیان - سد میجران - مهندسی عمران

آمار بازدید       امروز: 776    ديروز: 1443    اين ماه: 31117    تاکنون : 1381763