کارگاه آموزشی مقاله نویسی پیشرفته در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 504 تاریخ انتشار: 1397/9/28
با همت معاونت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسرکارگاه آموزشی مقاله نویسی در سطح پیشرفته با تدریس دکتر محمدرضا آبادیان استاد برجسته نانو در کشور و حضور اعضای هیأت علمی ، استادان و دانشجویان در سایت کامپیوتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

با همت معاونت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسرکارگاه آموزشی مقاله نویسی در سطح پیشرفته با تدریس دکتر محمدرضا آبادیان محقق نانو در کشور  و حضور اعضای هیأت علمی ، استادان و دانشجویان در سایت کامپیوتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی دکتر آبادیان در خصوص آشنایی با انواع و دسته بندی مقالات، آشنایی با روش های چاپ مقالات و شیوه های اعتبار سنجی آن ها، چاپ مقالات در مجلات داخلی و بین المللی، شیوه های دریافت مدارک علمی و استراتژی های جستجو، فرآیند داوری و چگونگی مکاتبات و ارسال مقاله و....نکاتی را برای شرکت کنندگان بیان نمود.

دکتر محمدرضا آبادیان دارای مدرک تحصیلی دکتری رشته هوافضا از دانشگاه صنعتی شریف بوده که از افتخارات وی می توان بعنوان محقق حوزه نانو و چاپ بیش از  100 مقاله در مجلات  ISIمعتبر دنیا را نام برد و از رساله دکتری ایشان به عنوان رساله برتر در دانشگاه صنعتی شریف تقدیر شد.

برچسب‌ها : دکتر آبادیان - کارگاه مقاله نویسی - مقاله نویسی پیشرفته - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 315    ديروز: 764    اين ماه: 1772    تاکنون : 1185125