برگزاری مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر در واحد رامسر

کد خبر: 503 تاریخ انتشار: 1397/9/28
مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، با حضور اساتید، دانشجویان و دانش آموزان شهرستان رامسر در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این مراسم، دکتر علیرضا یکرنگی معاون علمی (آموزشی پژوهشی) واحد رامسر ضمن قدردانی و تشکر از  برگزار کنندگان برنامه های هفته پژوهش در دانشگاه گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به منظور گسترش فرهنگ پژوهشی و ارج نهادن به مقام والای پژوهشگران، 25 آذر ماه به عنوان روز پژوهش نامگذاری شد.

یکرنگی افزود: در دنیای امروز دانایی یکی از شاخص های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه محسوب می شود . سنجش و ارزیابی سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و اسان به منابع علمی موثق وابسته است.

معاون علمی واحد رامسر در خصوص اهمیت پژوهش تشریح کرد: در واقع پژوهش یکی از محورهای مهم به شمار می رود که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار هر کشور بوده و اگر پژوهش انجام نشود دانش بشری افزایش نخواهد یافت و امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم برخوردار نخواهد بود.

در این مراسم از دکتر هامون پورمیرزاآقا و دکتر حبیب رمضان نژاد به عنوان پژوهشگران برتر سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر تجلیل شد .

گفتنی مراسم اختتامیه هفته پژوهش با برگزاری مسابقه شاد و مهیج بین کارکنان و اعضای هیأت علمی و همچنین تقدیر و اهدا جوایز به گروه های برتر شرکت کننده در مسابقه ساخت گروهی دیوار آجری همراه بود.

برچسب‌ها : اختتامیه هفته پژوهش - پژوهشگران برتر - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 542    ديروز: 2574    اين ماه: 43679    تاکنون : 1072164