مسابقه گروهی ساخت دیوارهای آجری

کد خبر: 500 تاریخ انتشار: 1397/9/27
با همت معاونت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و مشارکت گروه معماری به مناسبت هفته پژوهش اولین دوره مسابقه ساخت دیوارهای آجری در سوله کارگاهی این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسابقه گروهی ساخت دیوار آجری با حضور گروه های مختلفی از دانشگاه های آزاد رامسر، آیندگان تنکابن، فنی و حرفه ای ملاصدرا و آزاد لاهیجان به میزبانی واحد رامسر و داوری دکتر سید یاسر موسوی، دکتر علی کاظمی ، دکتر یاغش کاظمی ، دکتر شیما مجدی و دکتر نرجس فلکیان با هدف بهبود سطح مهارت و دانش فنی دانشجویان برگزار گردید .
شایان ذکر است در این مسابقه دوازده گروه با هم به رقابت پرداختند و پس از داوری و ثبت نظرات آنها، گروه دانشجویان متشکل از آقایان کیراد خزل، مجتبی قلی پور و خانم الهام عبدالهی رتبه اول ، گروه متشکل از بهنام چرخ انداز، محمد صالح محمدی، فاطمه کلهر ، ثمین کاظم تاش و گروه آقایان سعید نیک زاد ، حسین شیخ الاسلامی ، رضا اسدی و زهرا یوسفی مشترکاً به عنوان رتبه دوم و گروه های آرین کاکوان، شایان استاد دوست، سارا کجوری، یاسمن صمیمی، نازبانو مهراسبی و گروه آقایان علیرضا غدیری ، امیر افشار و دانا غلامی هم مشترکاً  توانستند مقام سوم را کسب کنند. قرار شد به رتبه های اول تا سوم لوح تقدیر و جوایزی در مراسم اختتامیه هفته پژوهش که در روز چهارشنبه 28 آذر ساعت در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار می شود اهداء گردد.
گفتنی است زیبایی، قابل اجرا بودن دیوار بدون استفاده از ملات ، کانسپت ، هندسه، ایستایی، استفاده از حداکثر 100 آجر و ارتفاع حداقل 50 سانتی متر، 7 آیتمی بودند که داوران برای قضاوت در نظر گرفتند.

برچسب‌ها : دیوار آجری - مسابقه دیوار - هفته پژوهش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 444    ديروز: 1510    اين ماه: 43180    تاکنون : 1429904