در همایش کارآفرینی استرتژی کسب و کار واحد رامسر عنوان شد: یکی از بهترین تصمیم‌ها، یادگیری این موضوع است که چگونه تصمیم‌گیرنده

کد خبر: 497 تاریخ انتشار: 1397/9/25
به مناسبت هفته پژوهش با همت معاونت علمی و مشارکت مرکز رشد واحدهای فناور همایش کارآفرینی استراتژی کسب وکار با حضور دانشجویان و دانش آموزان مدارس شهرستان رامسر و سخنرانی مهندس سجاد نیکنام در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد رامسر، در این همایش مهندس نیکنام در خصوص مسائلی همچون سنجش میزان آمادگی برای شروع کسب و کار، دلایل شکست ، شروع ، هدایت و راهبری ، تصمیم گیری درست و استراتژی های کسب وکار نکاتی برای شرکت کنندگان بازگو کرد.
وی همچنین عدم وجود تجربه؛ نداشتن سرمایه کافی؛ نداشتن جایگاهی مناسب؛ عدم وجود کنترل قوی؛ سرمایه گذاری بیش از اندازه در دارائیهای ثابت؛ قراردادهای اعتباری ضعیف و ... را از عوامل اصلی شکست در یک کسب و کار دانست و در ادامه انواع استراتژی ها از قبیل استراتژيهاي تنوع، استراتژيهاي يكپارچگي، استراتژيهاي تدافعي و استراتژی های تمرکز را بطور کامل تشریح نمود .

برچسب‌ها : استراتژی کارآفرینی - کارآفرینی - مهندس نیکنام - هفته پژوهش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 481    ديروز: 1510    اين ماه: 43217    تاکنون : 1429941