رئیس مرکز رشد واحد رامسر: کارآفرینی درک و بهره برداری از فرصت هاست.

کد خبر: 496 تاریخ انتشار: 1397/9/25
معاونت علمی با همکاری مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، به منظور اهمیت کار و اشتغال در جامعه و تشویق دانشجویان به امر کارآفرینی ، همایشی با عنوان کارآفرینی«ایده تا ثروت» را به مناسبت هفته پژوهش برگزار کرد.

معاونت علمی با همکاری مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، به منظور اهمیت کار و اشتغال در جامعه و تشویق دانشجویان به امر کارآفرینی، همایشی با عنوان کارآفرینی«ایده تا ثروت» را به مناسبت هفته پژوهش برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه ، در این همایش که با حضور دانشجویان ،  ایده پردازان و متقاضیان مستقر در مرکز رشد واحد رامسر برگزار شد دکتر شریفی رئیس  مرکز رشد این واحد، ضمن بیان نکاتی در خصوص شناخت فکر و ایده گفت : واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی به معنای " متعهد شدن " نشات گرفته اسـت و کارآفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره هـای یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی ، اداره و تقبل کند.
وی افزود:  انسان ها چهار دسته هستند« کسانی که هیچگونه رویایی ندارند و فقط زندگی می کنند تا زنده بمانند، کسانی که رویاهای زیادی در سر دارند ولی هیچگاه اقدامی برای دست یابی به آنها نمی کنند، کسانی که رویاهایی دارند، برای رویاهایشان اقدام می کنند ولی خیلی زود خسته و نا امید می شوند و از رویای خود دست می کشند. این افراد در زندگی یا دچار افسردگی می شوند یا دائما در حال از این شاخه به آن شاخه پریدن هستند و سرگردان خواهند شد و دسته آخر کسانی هستند که رویا دارند، به سمت رویاهای خود حرکت می کنند و وقتی با شکست روبرو می شوند، به راه خود  ادامه می دهند، و این شکست و مقاومت آنقدر ادامه می دهند  تا آخر به پیروزی بزرگ خود دست یابند .
شریفی در ادامه ضمن بیان برخی ویژگی های یک انسان کارآفرین مانند ریسک پذیری ، نیاز به توفیق، ایده سازی، خلاقیت و ... تشریح کرد: درآمدكلان داشتن، آرزو و روياى هر كسى است اما جسارت شروع، شهامت تغيير، قدرت برنامه ريزى، استقامت در برابر سختى ها،  تحمل ضربات ممتد، عبور از ناسازگارى ها و ناملايمات، افزايش جسارت، تحمل و طاقت بى اندازه، ماندن در مسير و سرانجام «فولاد شدن» كار هر كسى نيست.

برچسب‌ها : ایده تا ثروت - دکتر شریفی - کارآفرینی - مرکز رشد - هفته پژوهش

آمار بازدید       امروز: 948    ديروز: 1159    اين ماه: 32440    تاکنون : 1249355