بازدید علمی دانشجویان مهندسی عمران واحد رامسر از پروژه در حال ساخت آفرینش

کد خبر: 493 تاریخ انتشار: 1397/9/21
گروهی از دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به همراه دکتر محمد رضا اولیایی استاد راهنما ،دکتر مجید پورامینیان مدیرگروه و دکتر ایمان صدری نژاد عضو هیأت علمی گروه عمران از پروژه­ در حال ساخت آفرینش واقع در شهرستان رامسر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،در این بازدید دانشجویان درس سازه فولادی و روش های اجرای در رشته مهندسی عمران پس از رعایت نکات ایمنی ساختمان و آشنایی با ماکت برج آفرینش در دفتر فنی و فروش با مراحل اجرایی نصب پارتیشن های عایق حرارت ، جداساز فضای معماری و شات خمیر به اسکلت به منظور به تاخیر انداختن نرم شدن اسکلت در برابر حرارت ناشی از آتشسوزی ، بتن ریزی عرشه فولادی ، مونتاژ پیچی تیرها توسط ایمپکت و ترک متر از نزدیک آشنا شدند.

برج آفرینش رامسر در ۲۶ طبقه و مساحت کلی ۶۲۰۰ مترمربع زیربنا و ۱۷۲ واحد تجاری و مسکونی با سیستم سازه ای قاب خمشی دوگانه در رامسر در حال احداث می باشد.

برچسب‌ها : سازه های فولادی - مهندسی عمران - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 446    ديروز: 1510    اين ماه: 43182    تاکنون : 1429906