ارتقای عضو هیأت علمی واحد رامسر به مرتبه استادیاری

کد خبر: 481 تاریخ انتشار: 1397/9/13
مرتبه علمی دکتر علی وظیفه دوست صالح عضو هیات علمی واحد رامسر و عضو شورای امور اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه گذاری استان مازندران به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر علیرضا رهایی معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی علی وظیفه دوست صالح عضو هیأت علمی واحد رامسر و عضو شورای امور اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه گذاری استان مازندران به استادیاری را ابلاغ کرد.
رهایی در حکم وظیفه دوست صالح با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته «مهندسی پزشکی – بیومکانیک » آورده است: «براساس مصوبات یکصد و بیست و ششمین نشست هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 21/09/96 به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.»
وظیفه دوست صالح پیش از این به عنوان رئیس اداره پژوهش، عضو شورا اقتصاد دانش بنیان واحد و مدیر گروه رشته مهندسی مکانیک با دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همکاری داشته و در ثبت دو اختراع توسط دانشجویان رشته مهندسی پزشکی  به عنوان استاد راهنما نظارت داشته است.

برچسب‌ها : استادیاری - مرتبه علمی - مهندسی مکانیک

آمار بازدید       امروز: 479    ديروز: 1508    اين ماه: 34220    تاکنون : 1023004