آزمون کتبی بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت در واحد رامسر برگزار شد .

کد خبر: 480 تاریخ انتشار: 1397/9/12
با همت کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، آزمون کتبی بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با سراسر کشور در این واحد برگزار شد.

آزمون کتبی بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با سراسر کشور در واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ،آزمون کتبی بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه دانشجویان در 4 رشته تفسیر قرآن کریم، تفسیر زندگانی پیامبر (ص)، نماز و احکام برادران و خواهران با حضور 49 دانشجو و در بخش استادان در ۲ رشته آشنایی با نهج البلاغه و تفسیر قرآن کریم با حضور 27 استاد در روز دوشنبه ۱۲ آذر ماه ۹۷ ساعت ۱۰ صبح همزمان با سراسر کشور در سالن امتحانات این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

برچسب‌ها : استادان - بیست و چهارمین - دانشجویان - قرآن و عترت - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 576    ديروز: 1508    اين ماه: 34317    تاکنون : 1023101