مصاحبه با دانشجوی کارآفرین واحد رامسر در حوزه بوم گردی

کد خبر: 478 تاریخ انتشار: 1397/9/12
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به منظور معرفی دانشجوی کارآفرین این واحد دانشگاهی با آقای حسن شعبانی دانشجوی رشته گرافیک مصاحبه را انجام داده است که نظر شما را بدان جلب می نماییم.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در راستاي پرورش جوانان سخت كوش و موفق در عرصه های مختلف مهندسی و هنری با هدف ساختن كشوري آباد هميشه محل ظهور و بروز جواناني موفق و توانمند مي باشد كه هر ساله تعداد زيادي از اين جوانان را به جامعه تحويل مي دهد. آقای حسن شعبانی نيز يكي از اين جوانان توانا و سخت كوش این واحد مي باشد.

معرفی اولیه

به نام خدا اینجانب حسن شعبانی دانشجوي رشته گرافیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر می باشم  و در خانواده اي به دنيا آمدم كه حرفه اصلي پدرم معماری ساختمان است. در واقع از دوران كودكي به ساخت کاردستی های کوچک علاقمند بودم. پس از اتمام تحصیل در هنرستان فنی صنایع چوب، معماری و جوشکاری، با ساخت یک فلوت طالشی (چون پدرم در آن زمان ساز نی و فلوت طالشی را به خوبی می نواخت) وارد این حرفه شدم.

روایت مسير كارآفريني

من از سال 1375 از باقیمانده حقوق دوران خدمت سربازی مقداری رنگ و قلم مو خریداری نمودم که با استفاده از این ادوات بر روی باقیمانده چوب های ساحلی، برگ و سنگ نقاشی های هنری مانند منظره و پرنده و بخصوص نقاشی هتل رامسر را می کشیدم. پس از مدتی به این باور رسیدم که می توانم کار خود را گسترش داده و با اجاره چندین مغازه در نقاط مختلف شهر آثار هنری خود و خواهرانم را به فروش برسانم.

در پاییز و زمستان اکثر وقت خود را برای برای ساخت تابلوهای چوبی و هنری در کارگاهی به ابعاد 2 متر مربع در حیاط خانه پدری می گذراندم تا بتوانم محصولات کافی برای فروش در ایام عید و تعطیلات تابستان داشته باشم .

نکته جالب توجه این است که در ایام تابستان در همان حیاط پدری حدود 20 هنرجو داشتم .

پس از آن، کار خود را برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در داخل هتل رامسر، هتل کوثر، اردوگاه های فرهنگی و تفریحی ، مجتمع گردشگری تلکابین، پلاژهای ساحلی و دانشگاه ها ادامه دادم و پس از کسب درآمد از فروش این محصولات توانستم برای خود مغازه ای در مرکز شهر رامسر خریداری نموده و آنرا به یک آموزشگاه رایگان هنری برای علاقمندان به هنر تبدیل نمایم.

من حتی در سفرهای که به کشورهای ترکیه، دبی و تایلند داشتم توانستم در بازارهای محلی  با اجرای موسیقی محلی صنایع دستی شهرستان رامسر را به معرض نمایش گذاشته و به فروش برسانم.

در ادامه کار خود پس از کسب درآمدهای لازم با توجه به مهارت هایی که داشتم مانند نجاری ، بنایی و جوشکاری بدون دریافت هیچگونه وام و یا کمک نقدی از نهادی توانستم یک مجتمع توریستی به نام دهکده توریستی آرام با جاذبه های گردشگری باغ گل، باغ پرندگان، استخر و مرداب طبیعی، دشت اسب، جنگل چهل میلیون ساله و آلاچیق های چوبی را احداث نمایم. پس از احداث این دهکده توریستی حالا روستای لپاسرک به یک روستای گردشگری تبدیل شده و سالانه تعداد زیادی از گردشگران ایرانی و خارجی برای بازدید و اقامت به آنجا سفر می کنند که این کار باعث ایجاد اشتغال برای تمام ساکنین آن روستا شده است.

معرفی محصولات

از صنایع دستی شهرستان رامسر که توسط من و خواهرانم ساخته شد می توان تابلوهای نقاشی بر روی چوب های زائد، ساخت سازهای نی ، فلوت و سوت بلبلی، عروسک های محلی، جاسوییچی های چوبی با اسامی افراد ، گردنبند و آویزهای چوبی و ساخت قایق های کوچک و ...را نام برد.

سایر فعالیت ها

همانطور که قبلا گفتم در فعالیت هایی مانند نجاری، بنایی، جوشکاری ، باغبانی و آشپزی مهارت دارم و در زمینه ورزشی هم توانسته ام در وزنه برداری، پینگ پنگ ، کشتی، جودو وشطرنج با شرکت در مسابقات استانی مدال طلا کسب نمایم.

هدف آینده

تلاش بيشتر براي رسيدن به آنچه كه مردم شهرم به آن نياز دارند. توليد محصولاتي كه بتواند به سلامت جسم و روح هموطنانم كمك كند. اشتغال زائي و حمايت از جوانان جوياي كار و در كل خدمت به خلق از اهداف اينجانب مي باشد. البته یکی از آرزوهای بنده احداث یک باغ پرندگان بزرگ، ساخت کارگاه های صنایع دستی در کنار رستوران هایی با طبخ غذاهای محلی در دهکده توریستی آرام و تبدیل نمودن آن به یک مرکز گردشگری بزرگ مانند هتل رامسر و یا مجمتع توریستی تلکابین می باشد.

رمز موفقیت

اول توكل به خدا كه مهمترين عامل موفقيتم مي باشد و پس از آن حمايت هاي بي دريغ همسر، پدر ، مادر و خواهرانم که همیشه در این مسیر حامی و پشتیبان من بوده اند.

برچسب‌ها : بوم گردی - حسن شعبانی - دانشجوی کارآفرین - صنایع دستی

آمار بازدید       امروز: 432    ديروز: 1508    اين ماه: 34173    تاکنون : 1022957