بازدید سرزده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از واحد رامسر

کد خبر: 474 تاریخ انتشار: 1397/8/28
دکتر حسین منصوریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به همراه آقای محمدی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی مازندران و واحد ساری به صورت سرزده از واحد رامسر بازدید کردند.

دکتر حسین منصوریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به همراه محمدی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی مازندران و واحد ساری به صورت سرزده از واحد رامسر بازدید کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر،  دکتر منصوریان در این بازدید که به منظور بازدید میدانی و بررسی مسائل و مشکلات واحد رامسر و نظارت و ارزیابی عملکرد آن‌ انجام شد، از نزدیک در جریان آخرین اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف این واحد قرار گرفت.

دبیر هیات امنای استان مازندران هدف از انجام این بازدید‌ را بررسی مسائل و مشکلات واحد رامسر و بالا بردن سطح کیفی و کمی آموزش و ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران بیان کرد.

در این بازدید دکتر خلخالی رئیس واحد رامسر گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و سیاست‌های واحد در راستای گسترش تحصیلات تکمیلی و ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کرد.

گزارش تصویری:

برچسب‌ها : استان مازندران - بازدید - دبیر هیأت امنا - دکتر منصوریان - سرزده

آمار بازدید       امروز: 580    ديروز: 1508    اين ماه: 34321    تاکنون : 1023105