کارگاه اموزشی «سبک زندگی ایرانی اسلامی» در دانشگاه آزاد اسلامی رامسر برگزار شد.

کد خبر: 473 تاریخ انتشار: 1397/8/23
یک‌دوره کارگاه آموزشی با عنوان سبک زندگی ایرانی اسلامی ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با تلاش دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر،کارگاه آموزشی« سبک زندگی ایرانی اسلامی با هدف آشنایی کارکنان با مولفه ها، آثار اجتماعی و آثار فرهنگی زندگی ایرانی اسلامی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

حجت اسلام دکتر علی راستگو معاون فرهنگی دانشجویی واحد رامسر که به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشت در خصوص مسائلی مانند شناسایی الگوی مصرف پوشاک ، انرژی ، تغذیه ، بهداشت و شناسایی آثار تعامل اجتماعی با دوستان، الگوپذیری از دیگران، شکاف طبقاتی ، محل سکونت و همچنین در خصوص شناسایی آثار فرهنگی سبک زندگی ایرانی اسلامی از جمله شناسایی آثار تعلق ارزشی، تعلق دینی، سطح آگاهی اجتماعی و اثرات قانون گرایی مطالبی را برای حاضرین بیان نمود.

گفتنی است مدت این دوره 8 ساعت و یا معادل نیم واحد درسی است.

برچسب‌ها : سبک زندگی اسلامی - کارکنان - کارگاه آموزشی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 463    ديروز: 1508    اين ماه: 34204    تاکنون : 1022988