برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب و صنایع دستی در واحد رامسر

کد خبر: 472 تاریخ انتشار: 1397/8/21
نمایشگاه عفاف و حجاب و صنایع دستی شهرستان رامسر به مناسبت سال حمایت از کالای ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در حال برگزاریست.

نمایشگاه عفاف و حجاب و صنایع دستی شهرستان رامسر به مناسبت سال حمایت از کالای ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر  در حال برگزاریست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی در سال حمایت از کالای ایرانی و در راستای اهداف عالی فرهنگی و حفظ و احیاء ارزشهای اسلامی، نمایشگاه عفاف و حجاب و فروش انواع البسه اسلامی و همچنین نمایشگاه صنایع دستی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در حال برگزاریست.
 شایان ذکر است این نمایشگاه به مدت پنج روز  از 19 لغایت 23 آبان ماه در سایت ورودی ساختمان آموزشی دانشگاه برپا می باشد.

برچسب‌ها : صنایع دستی - عفاف و حجاب - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 560    ديروز: 1508    اين ماه: 34301    تاکنون : 1023085