برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا در واحد رامسر

کد خبر: 470 تاریخ انتشار: 1397/8/15
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مراسم سوگواری رحلت پیامبر اکرم (ص) ، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا(ع) با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مراسم سوگواری رحلت پیامبر اکرم (ص) ، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد. در این مراسم مداح محمدرضا علیپور ضمن قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا به مرثیه خوانی و ذکر مصیبت پرداخت. اطعام عزاداران نیز در پایان مراسم انجام شد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

.

آمار بازدید       امروز: 756    ديروز: 1473    اين ماه: 55685    تاکنون : 2740230