بازدید علمی دانشجویان مهندسی‌عمران واحد رامسر از سد مخزنی پلرود

کد خبر: 469 تاریخ انتشار: 1397/8/14
دانشجویان درس اصول مهندسی سد مقطع کارشناسی پیوسته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از پروژه در حال ساخت سد پلرود واقع در رحیم آباد شهرستان رودسر بازدید علمی نمودند.

دكتر مجید پورامینیان مدير گروه رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در حاشيه ی بازديد علمي در خصوص مشخصات سد پلرود گفت:
سد مخزنی پلرود یکی از طرح های بزرگ تامین آب استان گیلان است که مطالعات شناسایی و اولیه آن از سال 1348 آغاز شد. در سال 1386 پس از اخذ مجوزهای لازم و تصویب در کمیته تخصصی وزارت نیرو قرار شد سدی با حجم مخزن 32 میلیون متر مکعب و قدرت تنظیم سالانه 210 میلیون متر مکعب در 7 کیلومتری رحیم آباد از شهرستان رودسر احداث گردد.
عضو هیأت علمی و مدرس درس اصول مهندسی سد در ادامه گفت: سد پلرود از نوع سدخاکی با هسته GC به ارتفاع 210 متر از سطح دریا و ارتفاع سازه ای  100 متر از رودخانه در حال ساخت بوده و مراحل ساخت آن تا کنون حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
پورامینیان در خصوص اهمیت ساخت این سد در شهرستان رودسر گفت: این سد با هدف بهبود آبرسانی به 20500 هکتار اراضی شالیکاری، بهبود آبرسانی 13000 هکتار باغ چای ، تامین آب شرب شهرهای شرق استان گیلان و همچنین احداث دو نیروگاه برق 8 مگاواتی در حال ساخت می باشد.
مدیر گروه رشته عمران واحد رامسر تصریح کرد: به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با مراحل ساخت سد پس از انجام هماهنگی های لازم ، دانشجویان از دفتر فنی ، آزمایشگاه مکانیک خاک و مقاومت مصالح ، تونل های انحراف ، محور سد،هسته GC ،جناحین سد ، سرریزهای سرسره ای و ماشین آلات ساختمانی در ترازهای 110، 148 و 210 متر از سطح دریا بازدید نمودند.

برچسب‌ها : بازدید علمی - پورامینیان - سد پلرود - سد خاکی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 664    ديروز: 1478    اين ماه: 33660    تاکنون : 982303