تقدیر از مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در برگزاری اولین مجمع شهرستانی سلامت

کد خبر: 458 تاریخ انتشار: 1397/8/6

به گزارش روابط عمومی ، دکتر حسین رنجبران جانشین رئیس و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی استان مازندران از مشارکت فعالانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در برگزاری اولین مجمع شهرستانی با عنوان سلامت و اجرای برنامه های حوزه سلامت شهرستان رامسرتقدیر و تشکر نمود.
گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همچنین در سال های گذشته در برگزاری برنامه های مختلفی مانند کارگاه آموزش خود مراقبتی برای کارکنان، جشنواره غذای سالم، کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی با رویکرد اعتیاد، کارگاه پیشگیری از اعتیاد و HIV برای دانشجویان، برگزاری همایش سلامت روان و ازدواج سالم ، برگزاری همایش سلامت روان به مناسبت هفته سلامت و.... با شبکه بهداشت درمان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی استان مازندران مشارکت داشته است.

برچسب‌ها : تقدیر - سلامت - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 172    ديروز: 1357    اين ماه: 5343    تاکنون : 2294893