اخذ مجوز تاسیس هنرستان فنی و حرفه‌ای پسرانه سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 457 تاریخ انتشار: 1397/8/6
رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد رامسر از اخذ مجوز تاسیس هنرستان فنی و حرفه‌ای پسرانه سمای این واحد دانشگاهی خبر داد.

رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد رامسر از اخذ مجوز تاسیس هنرستان فنی و حرفه‌ای پسرانه سمای این واحد دانشگاهی  خبر داد.

دکتر محتشم خانی گفت: ان شاالله هنرستان سما رامسر برای سال تحصیلی 99-98 در پایه دهم از بین جوانان مستعد در زمینه های فنی و هنری و دارای شخصیت و روحیه کارآفرینی دانش آموز می پذیرد.

رئیس سما رامسر در ادامه تشریح کرد: قصد داریم با توجه به وجود بهترین امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی و ظرفیت مناسبی که دانشگاه دارد، در سال تحصیلی جدید از این ظرفیت در هنرستان‌های سما استفاده کنیم.

وی افزود: مرکز سما رامسر  قصد دارد از بهترین استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه برای تدریس در این هنرستان‌استفاده نماید.

محتشم خانی در پایان از زحمات، مساعدت و پیگیری‌های مسئولین اداره آموزش و پرورش شهرستان رامسر بویژه آقای  امینی نیا رئیس این اداره قدردانی کرد.

برچسب‌ها : تاسیس - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر محتشم خانی - مجوز - هنرستان سما

آمار بازدید       امروز: 509    ديروز: 1917    اين ماه: 13822    تاکنون : 2147649