انتصاب عضو هیات علمی واحد رامسر به عنوان عضو شورای امور اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه گذاری استان مازندران

کد خبر: 451 تاریخ انتشار: 1397/7/17
دکتر علی وظیفه دوست صالح عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در حکمی از سوی دکتر حسین منصوریان سرخگریه دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به عنوان عضو شورای اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ، در حکم دکتر وظیفه دوست صالح عضو شورای اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه گذاری استان مازندران و عضو هیات علمی واحد رامسر آمده است:«با احترام به استناد بخشنامه شماره 25597/10 مورخ 22/05/97 ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی و نظر به تعهد و تخصص جنابعالی و بنا به پیشنهاد رئیس شورای اقتصاد دانش بنیان و سرمایه گذاری و تایید کمیسیون دائمی استان مازندران بدینوسیله به مدت یکسال به عنوان عضو شورای اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه گذاری استان منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند قادر متعال و حضور مستمر در جلسات شورا در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید.

برچسب‌ها : دکتر وظیفه دوست صالح - شورای اقتصاد دانش بنیان - شورای سرمایه گذاری

آمار بازدید       امروز: 287    ديروز: 1035    اين ماه: 40271    تاکنون : 945151