به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در واحد رامسر برگزار شد .

کد خبر: 448 تاریخ انتشار: 1397/7/10
نشست مشترک اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به منظور هماهنگی فعالیت های آموزشی ،پژوهشی و اداری با حضور استادان تمام وقت و مدعو در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این نشست دکتر خلخالی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و خوش آمدگویی به استادان این واحد گفت : از تیر ماه سال 97 در کل کشور و به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی اتفاقاتی رخ داده که منجر به تجدید نظر و بازنگری در خیلی از فرآیندها شده است.

وی با اشاره به نقش دانشگاه ها در رفع مشکلات اقتصادی و وضع کنونی کشور گفت: ما به عنوان کسانی که در دانشگاه در حال فعالیت هستیم نمی توانیم بی تفاوت باشیم و اظهار نظر نکنیم و هر کدام از ما باید تحلیل درستی از سیستم داشته باشیم. ما شرایط ویژه ای  در کشور داریم و در جنگ مستقیم  با کشورهایی به سرپرستی آمریکا هستیم که این جنگ یک جنگ سیاسی ، اقتصادی و روانی  بسیار جدی می باشد.

خلخالی در ادامه فزود: ما باید تلاش کنیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر را در همه مسائل از جمله نسبت به آینده ، زندگی و حتی کشور امیدوار نگهداریم  تا بتوانیم ظرفیت های موجود در کشور را به این عزیزان عرضه نماییم .

سرپرست واحد رامسر گفت: ما مایل هستیم در برنامه هایی که از طرف سازمان مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ابلاغ می شود مجدانه مشارکت نماییم .

وی در خصوص چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1404 گفت: دکتر طهرانچی و معاونین او در سازمان مرکزی چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان دانشگاه مسئله محور بیان نموده و برای عملیاتی شده این چشم انداز، پروژه هایی را طراحی کرده اند که یکی از این پروژه ها دنبال کردن نظام موضوعات به منظور ساماندهی پایان نامه و رساله های دانشجویان برای حل مسائل کشور می باشد.

خلخالی در خصوص پیاده سازی نظام موضوعات در استان مازندران تشریح کرد: طبق آخرین برآوردهای انجام شده در سال 1397 حدود 700 پایان نامه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در استان گردآوری شده که باید این پایان نامه ها ساماندهی شده و روی یک مسئله خاص متمرکز گردد و لازمه این کار تعریف یک  موضوع و مسئله محوری در استان می باشد.

سرپرست واحد رامسر در خصوص پیاده سازی پروژه تحول در سطح کلان دانشگاه  افزود: پروژه تحول یعنی تغییر دیدگاه در مسئولین، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه، که این تغییر دیدگاه سبب رشد و توسعه واحدها خواهد شد . جایگزین نمودن تفکر آموزش محور و سوق گرفتن به سمت خلق ثروت اهمیت زیادی دارد و در این تغییرات تمام سرمایه های انسانی دانشگاه مانند اعضای هیأت علمی ، کارکنان و حتی استادان حق التدریس هیچ تفاوتی با هم نداشته و می توانند هر کدام به سهم خود کمک کنند.

وی گفت: پروژه دیگری که مسئولین جدید دانشگاه آزاد اسلامی بر روی آن تمرکز دارند تاسیس سرای نوآوری است که از شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد واحدهای فناور با هدف تبدیل ایده ها به ثروت تشکیل شده است.

در ادامه معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به بیان گزارشی از فعالیت های حوزه های خود پرداختند و پس از بحث و تبادل نظر در خصوص موضوعات مطرح شده و ارائه نقطه نظرات توسط  استادان دانشگاه این جلسه به پایان رسید.

برچسب‌ها : استادان - اعضای هیأت علمی - دکتر خلخالی - نشست مشترک

آمار بازدید       امروز: 229    ديروز: 1035    اين ماه: 40213    تاکنون : 945093