تجدیدمیثاق دانش آموزان با شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 447 تاریخ انتشار: 1397/7/4
به مناسبت هفتمین روز ماه محرم، دانش آموزان دبستان خواجه نصیر رامسر به همراه معلم و مدیر این دبستان قبور شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر را زیارت و با آنان تجدیدمیثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، حجت الاسلام دکتر راستگو معاون دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی ضمن خوش آمدگویی به این عزیزان و عرض تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و شهادت سالار شهیدان گفت: امیدوارم خداوند تبارک و تعالی همه ما را از شفاعت شهدای عزیز جنگ تحمیلی بویژه شهدای گمنام بهره مند نماید.
وی در ادامه افزود: کاری که مسئولین دبستان خواجه نصیر انجام دادند کار بسیار ارزشمندی است که با این کار مرام ، مسلک و صراط مستقیم شهدایی که با سن خیلی کم تمام آمال و آرزوهای خود را برای رسیدن به اهداف والای جامعه اسلامی کنار گذاشتند را به این نوجوانان عزیز و آینده سازان فردا نشان می دهند.
این مراسم با نوحه سرایی، مرثیه خوانی و عزاداری بر سر مزار شهدای گمنام همراه بود.

برچسب‌ها : تجدید میثاق - دبستان خواجه نصیر - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 162    ديروز: 1035    اين ماه: 40146    تاکنون : 945026