دیدار دکتر طهرانچی با نماینده ولی فقیه در استان مازندران

کد خبر: 444 تاریخ انتشار: 1397/7/3
فرهنگ، آموزش و اشتغال دانش بنیان در دستورکار جدی دانشگاه آزاد اسلامی است
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه فرهنگ، آموزش و اشتغال دانش بنیان در دستور کار این دانشگاه قرار دارد گفت: تلاش می‌کنیم با فعالیت جدی در این سه بخش، تحول ایجاد کرده و امید را در جوانان افزایش دهیم..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی که به منظور حضور در مراسم آغاز سال تحصیلی 98-97 و جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، به این استان سفر کرده، با آیت‌الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران و امام جمعه ساری دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تعهد به اشتغال جوانان و گسترش فرهنگ اسلامی ایرانی را دو رسالت جدی خود می‌داند، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی هر استان با مسئولیت رئیس واحد مرکز استان اداره می‌شود و در راستای این دو رسالت، متناسب با پتانسیل آن منطقه و دغدغه مردم، رویکرد و مأموریت تعریف کرده‌ایم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه فرهنگ، آموزش و اشتغال دانش بنیان در دستور کار این دانشگاه قرار دارد، گفت: تلاش ما این است که با فعالیت جدی در این سه بخش، تحول ایجاد کرده و امید را در جوانان افزایش دهیم، بنابراین تغییر رویکرد، افزایش کیفیت در آموزش و ارتقای فرهنگی باید مدنظر واحدها باشد تا دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه منطقه مؤثر واقع شود.
دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: ما قدردان زحمات مدیران قبلی دانشگاه آزاد اسلامی هستیم و معتقدیم اگر تحول نباشد، جوشش و حرکت شکل نمی‌گیرد. ان‌شاءالله بتوانیم دانشگاه آزاد اسلامی را به معنای کامل آن بسازیم.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اکنون جمعی از بهترین مدیران دانشگاه‌های کشور در این دانشگاه حضور دارند، تاکید کرد: امیدواریم این مدیران برجسته بتوانند تحولی جدی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کرده و با تغییر ریل‌گذاری، منشأ اشتغال‌آفرینی و کارآمدی دانشجویان شوند.

لازم به ذکر است؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز همزمان با اول مهر با حضور در مدرسه دخترانه هوشمند سما واحد قائمشهر، زنگ آغاز سال تحصیلی 97 را به صدا درآورد و پس از آن با حضور در مزار شهدای گمنام با شهدای 8 سال دفاع مقدس تجدیدمیثاق کرد.

برچسب‌ها : استان مازندران - دکتر طهرانچی - نماینده ولایت فقیه

آمار بازدید       امروز: 198    ديروز: 1035    اين ماه: 40182    تاکنون : 945062