شیوه پرداخت شهریه دانشجویان در نیمسال اول98-97

کد خبر: 424 تاریخ انتشار: 1397/6/10
شیوه پرداخت شهریه دانشجویان در نیمسال اول98-97

کلیه دانشجویان محترم جهت انتخاب واحد نیمسال اول 98-97(مطابق جدول زمان بندی شده) در صورتی مجاز به انتخاب واحد خواهند بود که وضعیت پرداخت شهریه خود را با یکی از سه روش زیر انجام دهند. خاطر نشان می سازد که قبل از پرداخت شهریه ، از لیست دروس ارائه شده در پورتال دانشجویی ، مبلغ شهریه متغیر دروس مورد نظر خویش را محاسبه نمایند.مطابق بخشنامه سازمان مرکزی ، ثبت نام با تاخیر شامل 5/12 درصد افزایش شهریه می باشد.

روش اول : پرداخت نقدی

پرداخت نقدی کل شهریه (ثابت و متغیر) بصورت اینترنتی

روش دوم: پرداخت شهریه ثابت + 200 هزار تومان و باقیمانده بصورت چک

ابتدا شهریه ثابت + 200 هزار تومان از شهریه متغیر پرداخت گردد.چنانچه دانشجو توان پرداخت مابه التفاوت شهریه متغیر را به صورت نقد نداشته باشد باید با ارائه چک جدید بانکی مجاز به انتخاب واحد گردد.

روش سوم : پرداخت شهریه ثابت + 200 هزارتومان و باقیمانده بصورت استفاده از تسهیلات صندوق رفاه

ابتدا شهریه ثابت + 200 هزار تومان از شهریه پرداخت گردد. چنانچه دانشجو توان پرداخت مابه التفاوت شهریه متغیر را به صورت نقد و چک نداشته باشد، باید پس از تکمیل فرم های وام دانشجویی و مراجعه به صندوق رفاه دانشجویی و دریافت تسهیلات (به همراه ضامن و سایر شرایط) مجاز به انتخاب واحد گردد.

تذکر1- دانشجویانی که در مهلت مشخص شده ثبت نام ننموده اند برای آنان مرخصی صادر می گردد.

تذکر 2- کارکنان و فرزندان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سایر واحد ها که دانشجوی این واحد می باشند و از شرایط تخفیف واحد متبوع برخوردار هستند ، ابتدا باید پیش شرط ثبت نام (پرداخت شهریه + 200 هزار تومان) را پرداخت و با ارائه نامه واحد مربوطه و با شرط پرداخت بدهی از طرف واحد متبوع می تواند در ادامه روند ثبت نام قرار گیرند و مابه التفاوت مانده شهریه را بصورت نقدی یا چک پرداخت نماید.

تذکر 3- چنانچه دانشجو بخواهد حذف و اضافه نماید مابه التفاوت دروس اضافه شده را می بایستی به صورت نقدی پرداخت نماید.

برچسب‌ها : تسویه - چک - شهریه

آمار بازدید       امروز: 822    ديروز: 1478    اين ماه: 33818    تاکنون : 982461