برگزاری جشن دانش آموختگان همزمان با جشن عید غدیر در واحد رامسر

کد خبر: 423 تاریخ انتشار: 1397/6/7
جشن دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همزمان با جشن عید غدیر با حضور امام جمعه شهرستان رامسر، دانشجویان، خانواده ها، استادان و کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار شد .

دکتر خلخالی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیر خم و خیرمقدم خدمت دانشجویان و خانواده های این عزیزان و همچنین خسته نباشید به دست اندرکاران برگزاری این جشن بزرگ گفت : امروز جمعی از مهندسی فرهیخته به جامعه ما اضافه خواهند شد. به جامعه ای که اشتیاق زیادی برای جذب افراد متخصص دارد و لازمه این کار پیوند خوردن دانشجویان و فارغ التحصیلان به مراکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین می باشد.
وی در ادامه گفت : مرکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر راه اندازی شده و تکنولوژی های لازم برای ایجاد ایده های جدید در زمینه کسب و کار را بدست آورده است و دانشجویان می توانند در قالب مراکز رشد ایده سازی کرده و ایده های خود را به خدماتی که برای جامعه بسیار مفید و مهم است تبدیل نمایند.
دکتر خلخالی افزود: در دنیای امروز پیدا کردن یک شغل از بین مشاغل فعلی بسیار سخت تر از خلق یک شغل جدید است .

حجت الاسلام والمسلمین رضایی امام جمعه شهرستان رامسر در جمع دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت: دانشگاه یک مکان مقدس برای تحصیل است و ما باید رسالت خود را در این مکان مقدس و علمی بطور شایسته انجام دهیم .
حجت الاسلام رضایی افزود: اول هر دانش شناخت خداست. اگر انسان به دنبال کسب علم و تحصیل چه در دانشگاه ها و چه در مراکز علمیه حوزوی باشد آن علم باید آغازگر معرفت خدایی باشد.
وی افزود: علم به لحاظ گستردگی آنقدر گسترده است که انسان تصور می کند علم بی انتهاست. علم به انسان قدرتی می دهد که آن قدرت از همه قدرتمندان دنیا برتر و قوی تر است.

این مراسم که با برگزاری مسابقه خاطره گویی توسط دانش آموختگان در دوران تحصیل همراه بود، از دانشجویان برتر در زمینه های نماز ، فعالیت های فرهنگی ، عفاف و حجاب و .... تقدیر شد و در ادامه پس از اهدا لوح به دانش آموختگان و قرائت سوگند نامه توسط دکتر علی وظیفه دوست صالح عضو هیات علمی دانشگاه، به پایان رسید.

برچسب‌ها : جشن دانش آموختگان - دانش آموختگان - عید سعید غدیر - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1146    ديروز: 1700    اين ماه: 2846    تاکنون : 907726