انتصاب معاون علمی (آموزشی پژوهشی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 420 تاریخ انتشار: 1397/6/4
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با صدور حکمی دکتر علیرضا یکرنگی سندی را به سمت معاون علمی (آموزشی پژوهشی) این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، نظر به موافقت دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر علی خلخالی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با صدور حکمی دکتر علیرضا یکرنگی را به سمت معاونت علمی (آموزشی پژوهشی)این واحد دانشگاهی منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

«نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جنابعالی و به استناد مجوز شماره 3561 مورخه 97/05/30 دبیرخانه هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، به موجب این حکم به سمت معاونت علمی (آموزشی پژوهشی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسرمنصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت اصل صداقت، امانتداری و مسئولیت پذیری و با استفاده از همه توان و ظرفیت، در راستای تحقق اهداف مقدس این واحد دانشگاهی به ویژه عملیاتی سازی سند راهبردی و فرهنگی و دانشجویی موفق و موید باشید.»
علیرضا یکرنگی سندی عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر پیش از این و به مدت یکسال معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی را عهده ‌دار بوده است.

برچسب‌ها : آموزشی پژوهشی - انتصاب - دکتر یکرنگی سندی - معاون علمی

آمار بازدید       امروز: 777    ديروز: 1478    اين ماه: 33773    تاکنون : 982416