انتصاب معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 419 تاریخ انتشار: 1397/6/4
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با صدور حکمی حجت الاسلام دکتر علی راستگو را به سمت معاون دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، نظر به موافقت دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر علی خلخالی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با صدور حکمی حجت الاسلام دکترعلی راستگو را به سمت معاون دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

«نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جنابعالی و به استناد مجوز شماره 3562 مورخه 97/05/30 دبیرخانه هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، به موجب این حکم به سمت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت اصل صداقت، امانتداری و مسئولیت پذیری و با استفاده از همه توان و ظرفیت، در راستای تحقق اهداف مقدس این واحد دانشگاهی به ویژه عملیاتی سازی سند راهبردی و فرهنگی و دانشجویی موفق و موید باشید.»

برچسب‌ها : انتصاب - دکتر علی راستگو - معاون دانشجویی و فرهنگی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 686    ديروز: 1478    اين ماه: 33682    تاکنون : 982325