آغاز ثبت‌نام استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 417 تاریخ انتشار: 1397/5/11
ثبت‌نام بدون آزمون استعدادهای درخشان غیرپزشکی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می‌شود و تا ساعت 24 چهارشنبه 17مرداد ادامه خواهد داشت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ثبت‌نام بدون آزمون استعدادهای درخشان غیرپزشکی دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج‌شنبه 11 مردادماه آغاز می‌شود و تا ساعت 24 چهارشنبه 17 مردادماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت‌نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش، پس از دریافت و مطالعه دفترچه راهنما در صورت داشتن شرایط با وارد نمودن شماره دانشجویی مقطع کارشناسی و کدملی به عنوان رمز عبور می‌توانند وارد سامانه شده و پس از واریز هزینه ثبت‌نام و تکمیل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به انتخاب رشته محل‌های درخواستی، ثبت نهایی و دریافت کد رهگیری اقدام نمایند.

لازم به ذکر است امکان بازیابی شماره دانشجویی داوطلبان از طریق شماره تماس 4743 و انتخاب کلید شماره 2، فراهم است.

برچسب‌ها : استعدادهای درخشان - کارشناسی ارشد - 0 - بدون آزمون - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 105    ديروز: 960    اين ماه: 28757    تاکنون : 837269