همایش کدام رشته ؟ کدام دانشگاه؟ در واحد رامسر برگزار شد

کد خبر: 414 تاریخ انتشار: 1397/5/9
همایش بزرگ هدایت تحصیلی با عنوان« کدام رشته ؟ کدام دانشگاه؟» با هدف آگاه­سازی داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان های رامسر ، تنکابن و با حضور مسئولین این ادارات، خانواده ها ،دانش آموزان و داوطلبین کنکور سراسری در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

همایش بزرگ هدایت تحصیلی با عنوان « کدام رشته ؟ کدام دانشگاه؟ » با هدف  آگاه­ سازی داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان های رامسر ، تنکابن و با حضور مسئولین این ادارات، خانواده ها ،دانش آموزان و داوطلبین کنکور سراسری در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر،  در آستانه  فرارسیدن ایام انتخاب رشته دانشگاه، واحد رامسر همایش «کدام رشته ؟ کدام دانشگاه ؟» را ویژه داوطلبان آزمون سراسری سال 1397و خانواده های آنان برگزار کرد.

دکتر علی خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، در این همایش ضمن خوش آمدگویی به مهمانان ، دانش آموزان و اولیا این عزیزان، برگزاری این همایش را به عنوان یکی از رسالت های اصلی این دانشگاه دانست و گفت: این همایش با هدف ارج نهادن به مشاورین منطقه برگزار گردید تا دانش آموزان بتوانند از نزدیک با مسائلی نظیر شناسایی رشته ها و دانشگاه های کشور و نحوه انتخاب رشته درست و مناسب بیشتر آشنا شده تا بتوانند بهترین تصمیم را اتخاذ نمایند.

در این همایش موضوعاتی از قبیل شناخت رشته‌های دانشگاهی، اولویت بندی در انتخاب رشته، اهمیت شناخت دانشگاه‌های مختلف، اهمیت انتخاب رشته و دانشگاه در آینده داوطلبان و غیره از سوی کار‌شناسان مشاوره انتخاب رشته تشریح شد. در پایان ضمن تقدیر از مشاورین ، لوح تقدیری هم از طرف دانشگاه به رسم یادبود به این عزیزان اهدا شد.

برچسب‌ها : آموزش و پرورش - داوطلبین کنکور سراسری - هدایت تحصیلی - همایش کدام رشته ؟ کدام دانشگاه ؟ - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1454    ديروز: 1238    اين ماه: 42676    تاکنون : 947556