تقدیر از نفرات برتر هفتمین دوره طرح قرآنی رمضان در واحد رامسر

کد خبر: 412 تاریخ انتشار: 1397/4/27
نفرات برتر هفتمین دوره طرح قرآنی رمضان، بهار قرآن با موضوع تفسیر سوره نور و حفظ سوره حشر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، همزمان با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور کارگاه آموزشی هفتمین دوره طرح قرآنی رمضان، بهار قرآن با موضوع تفسیر سوره نور با تدریس حجت‌الاسلام دکتر علی راستگو مسئول امور فرهنگی در این واحد دانشگاهی برای دو گروه استادان و کارکنان در ماه مبارک رمضان برگزار شد.

پس از برگزاری آزمون کتبی و اعلام نتایج در تفسیر سوره نور در بخش کارکنان، قاسم حسینی قصابه، مریم نیکجو و حمید کاکوان به ترتیب حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند. همچنین در بخش حفظ سوره حشر در بخش کارکنان آقای قاسم حسینی قصابه و خانم مریم نیکجو توانستند به ترتیب مقام های اول و دوم را به خود اختصاص دهند.

دکتر هامون پور میرزا آقا و دکتر نرجس فلکیان اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به‌ عنوان نفرات اول و دوم در بخش تفسیر سوره نور معرفی شدند و در حفظ سوره حشر در بخش استادان دکتر سمیه پوربخشیان مقام اول را کسب نمود.

برچسب‌ها : تفسیر سوره نور - حفظ سوره حشر - کارکنان و استادان - ماه مبارک رمضان

آمار بازدید       امروز: 107    ديروز: 960    اين ماه: 28759    تاکنون : 837271