تولید مجموعه فیلم آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 410 تاریخ انتشار: 1397/4/24
مجموعه فیلم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با عنوان فیلم آزاد توسط دانشجویان رشته های سینما و عکاسی و تحت نظارت رامین محمودیان مدیر گروه این دو رشته درحال تولید و ساخت می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، مجموعه فیلم با عنوان فیلم آزاد که شامل مصاحبه با معاونین و مدیران گروه های مختلف آموزشی جهت معرفی رشته های دانشگاهی و آشنایی بیشتر با فضای آموزشی واحد رامسر می باشد توسط دانشجویان رشته های عکاسی و سینما (کوروش شاملو، مهدی رخشانی، فاطمه طایی،پریناز سلیمان پور، مهیار رحمتی و سید اسدالله جباری) تحت نظارت رامین محمودیان مدیرگروه رشته سینما و عکاسی در حال تولید می باشد.
گفتنی است این گروه در ماه مبارک رمضان سال 97 مجموعه فیلمی تحت عنوان شرح دعای روزهای ماه رمضان با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در 30 قسمت تولید نمودند که به عنوان یکی از برنامه پر مخاطب منطقه در این ایام به شمار می رفت.

برچسب‌ها : فیلم آزاد - گروه سینما - گروه عکاسی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 104    ديروز: 960    اين ماه: 28756    تاکنون : 837268