برگزاری جلسه هماهنگی اردوی جهادی و طرح ولایت بسیج دانشجویی شهرستان رامسر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 406 تاریخ انتشار: 1397/4/19
جلسه هماهنگی اردوی جهادی و طرح ولایت بسیج دانشجویی شهرستان رامسر با حضور مسئولین بسیج دانشجویی استان و شهرستان و نماینده های دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این شهرستان در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، ابتدا دکتر خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و تسلیت به مناسبت سالروز وفات حضرت امام جعفر صادق (ع) گفت : دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در شهرستان رامسر در مقایسه با سایر شهرهای استان مازندران و گیلان جزء با کیفیت ترین دانشگاه های منطقه می باشند. انضباط آموزشی، توجه به کیفیت و رشد علمی دانشجویان، برگزاری همایش ها، پایان نامه ها و ... واقعاً در کل کشور بی نظیر است و این یک نقطه قوتی برای شهرستان رامسر محسوب می شود.

وی گفت: از بعد فرهنگی اگر به رامسر نگاهی داشته باشیم می بینیم چالش های فرهنگی و اخلاقی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این شهرستان بسیار کم بوده و این مراکز از نظر انجام کارهای فرهنگی فعال و پیشتاز می باشند که به عنوان مثال می توان نهاد مقدس بسیج دانشجویی شهرستان رامسر را نام برد که در ارزیابی اخیر که در استان صورت گرفت بسیج دانشجویی شهرستان رامسر به عنوان یکی از نهادهای موثر در کل مازندران شناخته شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در خصوص اردوهای جهادی تصریح کرد: واحد رامسر به بحث اردوهای جهادی همچون سال های گذشته نگاه ویژه ای دارد چون به اعتقاد ما اردوهای جهادی جایی است که مدیران آینده را تربیت می کند.

خلخالی در ادامه افزود: دانشجویان بسیجی که در اردوهای جهادی شرکت می کنند و نقاط محروم را از نزدیک می بینند و محرومیت مردم را درک می کنند می توانند در آینده مدیران خوبی باشند و ما به همین دلیل با تمام توانی که داریم از این عزیزان حمایت و پشتیبانی می کنیم.

وی در پایان گفت : امیدوارم امسال هم همچون سال های گذشته اردوهای جهادی با حمایت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان رامسر با کیفیت خوبی برگزار گردد.

برچسب‌ها : اردوی جهادی - بسیج دانشجویی - طرح ولایت

آمار بازدید       امروز: 510    ديروز: 1579    اين ماه: 56594    تاکنون : 903319