زمان انتخاب واحد و ثبت نام نیمسال تحصیلی تابستان 97 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اعلام شد.

کد خبر: 403 تاریخ انتشار: 1397/4/13
ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در نیمسال تحصیلی تابستان 97 از روز شنبه 16 تیر تا پنج‌شنبه 21 تیر ماه انجام خواهد شد.

زمان انتخاب واحد و ثبت نام نیمسال تحصیلی تابستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اعلام شد.

بر اساس تقویم آموزشی، ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال تحصیلی تابستان 97 از روز شنبه 16 تیر تا پنج‌شنبه 21 تیر ماه مطابق دستورالعمل ارسالی از سوی سازمان مرکزی انجام خواهد شد. حداکثر دروسی که هر دانشجو می‌تواند در نیمسال تحصیلی تابستان انتخاب کند برای دوره‌های کاردانی و کارشناسی 8 واحد، برای دانشجویان در مرحله فراغت از تحصیل 10 واحد است.»

دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس www.iauramsar.ac.ir دروس مورد نظر خود را انتخاب کنند.

برچسب‌ها : انتخاب واحد - تابستان 97 - ترم تابستان

آمار بازدید       امروز: 217    ديروز: 1849    اين ماه: 54420    تاکنون : 807558