جزئیات جایزه‌ تحصیلی به دانشجویان استعداد برتر اعلام شد

کد خبر: 401 تاریخ انتشار: 1397/4/11
شیوه‌نامه اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر از سوی بنیاد نخبگان ابلاغ و در این شیوه‌نامه میزان امتیاز هر فعالیت مشخص شده است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بنیاد ملی نخبگان هرساله به دانشجویان مقاطق مختلف تحصیلی که دارای استعداد برتر باشند جایزه تحصیلی اعطا می‌کند.

براساس شیوه‌نامه اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر در سال اول مقطع کارشناسی صرفا افراد زیر مشمول جایزه‌های تحصیلی می‌شوند:

الف. دارندگان مدال طلا یا نقره کشوری در المپیادهای ملی دانش آموزی؛

ب. دارندگان رتبه 1 تا 100 کشوری در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در گروه ریاضی و فنی؛

ج. دارندگان رتبه 1 تا 100 کشوری در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در گروه علوم تجربی؛

د. دارندگان رتبه 1 تا 80 کشوری در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در گروه علوم انسانی؛

ه. دارندگان رتبه 1 تا 40 کشوری در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در گروه هنر.

انتخاب دانشجویان مشغول به تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و سال‌های دوم تا چهارم مقطع کارشناسی، بر اساس امتیاز کسب شده از جدول شماره 1 پیوست صورت می‌پذیرد.

برگزیدگان جایزه شهید احدی بنیاد ملی، در سال اول تحصیل در مقطع دکتری، بدون محاسبه امتیاز، مشمول جایزه‌های تحصیلی می‌شوند.

امتیاز حاصل از میانگین کل حین تحصیل یا دانش‌آموختگی، پس از اعمال ضرایب همسان‌سازی رشته موسسه‌های کشور که از سوی بنیاد ملی تعیین می‌شود، محاسبه می‌شود.

ضریب حاصل از تعداد و ترتیب نویسندگان در محاسبه امتیاز هر مقاله بر اساس آیین‌نامه ارتقای مرتبه علمی اعضای هیات علمی (مصوب وزارت علوم) محاسبه می‌شود. همچنین در محاسبه امتیاز طرح‌های پژوهشی تعداد و ترتیب همکاران و مبلغ طرح در نظر گرفته می‌شود.

سقف امتیاز برگزیدگی در رویدادهای نخبگانی مورد تأیید بنیاد ملی که عنوان آنها در جدول شماره 1 ذکر نشده است، بر اساس مقررات مصوب بنیاد ملی، تعیین و در امتیازهای متقاضیان لحاظ می‌شود.

جایزه‌های تحصیلی :

برچسب‌ها : المپیادهای دانش آموزی - جایزه تحصیلی استعدادهای برتر - رتبه های برتر کنکور

آمار بازدید       امروز: 215    ديروز: 1849    اين ماه: 54418    تاکنون : 807556