چگونه اعتبار مجلات علمی را بسنجیم؟

کد خبر: 393 تاریخ انتشار: 1397/4/5
پایگاه scimagojr.com یکی از منابعی است که می‌توانید با مراجعه به آن اعتبار بین‌المللی مجله‌ای که می‌خواهید مقاله‌تان را در آن چاپ کنید، بررسی کنید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، انتخاب مجله معتبر برای ثبت مقاله علمی بین‌المللی از نکات مهمی است که پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید به آن توجه کنند. اعتبار بین‌المللی مجله‌ای که مقاله شما را منتشر می‌کند؛ برای آینده علمی در مجامع آکادمیک اهمیت بالایی دارد. به همین دلیل مراکز متعددی در سطح دنیا بر اساس شاخص‌های مختلفی مجلات علمی تخصصی را ارزیابی می‌‌کنند.

پایگاه scimagojr.com یکی از منابعی است که می‌توانید با مراجعه به آن اعتبار بین‌المللی مجله‌ای که می‌خواهید مقاله‌تان را در آن چاپ کنید بررسی کنید.

این پایگاه جایگاه هر ژورنال بر اساس شاخص‌های مختلف و در برهه‌های زمانی مختلف نشان می‌دهد. شما همچنین می‌توانید جایگاه مجلات را در 27 موضوع اصلی و 313 موضوع خاص مورد ارزیابی قرار دهید.

برچسب‌ها : اعتبار بین‌المللی مجله‌ای - ثبت مقالات - سایت کاربردی

آمار بازدید       امروز: 216    ديروز: 1849    اين ماه: 54419    تاکنون : 807557