ثبت نام انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

کد خبر: 388 تاریخ انتشار: 1397/3/21
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از 20 خرداد می‌توانند برای ثبت درخواست انتقال یا میهمانی خود در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 اقدام کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشجویان دانشگاه آزاد از امروز تا 15 تیر97 فرصت دارند برای ثبت درخواست انتقال یا میهمانی خود در نیمسال اول سال تحصیلی98-97، به سامانه نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه و پس از مطالعه شیوه‌نامه نقل و انتقالات، نسبت به ثبت درخواست خود اقدام و از طریق همان سامانه نیز نتیجه درخواست خود را پیگیری کنند.

برچسب‌ها : درخواست انتقال - منادا - مهمانی - نقل و انتقال

آمار بازدید       امروز: 524    ديروز: 1375    اين ماه: 30551    تاکنون : 839063