پذیرش مقاله دانشجوی حسابرسی واحد رامسر در مجله علمی پژوهشی

کد خبر: 383 تاریخ انتشار: 1397/3/8
مقاله طاهره شجاع للـه کاهی دانشجوی کارشناسی ارشد حسابرسی واحد رامسر با راهنمایی دکتر بهزاد نیک کار در مجله علمی پژوهشی دانش حسابداری و حسابرسی مدیریت مورد پذیرش قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، مقاله طاهره شجاع للـه کاهی دانشجوی کارشناسی ارشد حسابرسی این واحد دانشگاهی با عنوان آزمون ارتباط استقلال هیأت مدیره، اندازه هیأت مدیره و کیفیت حسابرسی با اجتناب مالیاتی با راهنمایی دکتر بهزاد نیک کار عضو هیأت علمی گروه حسابداری واحد رامسر در مجله دانش حسابداری و حسابرسی مدیریت دارای رتبه علمی پژوهشی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری مورد پذیرش قرار گرفت و در مجله شماره 29 به چاپ خواهد رسید.

برچسب‌ها : استقلال هیأت مدیره - حسابرسی - دکتر نیک کار - طاهره شجاع - مجله دانش حسابداری

آمار بازدید       امروز: 1310    ديروز: 1238    اين ماه: 42532    تاکنون : 947412