نمایشگاه نقاشی دانشجوی ارتباط تصویری در گالری عکس واحد رامسر برپا شد

کد خبر: 380 تاریخ انتشار: 1397/3/7
نمایشگاه انفرادی آثار محبوبه داودی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ارتباط تصویری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر که از 3 خرداد آغاز شده تا 9 خرداد در گالرى این واحد دانشگاهی برپاست.

این نمایشگاه شامل ١٢ بوم با سایز 100 در 70 می باشد که هنرمند از سبک انتزاعی و تکنیک رنگ روغن برای خلق این آثار بهره گرفته است.
محبوبه داودی دانشجوی رشته کارشناسی ارشد ارتباط تصویری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر می‌گوید این آثار را در دوره تحصیلات کارشناسی در شهر شیراز کشیده  شده و در آن سعی نموده است تا فضای بین منظره نگاری و اکسپرسیو را به تصویر بکشاند.

برچسب‌ها : سبک انتزاعی - محبوبه داودی - نمایشگاه نقاشی

آمار بازدید       امروز: 528    ديروز: 1375    اين ماه: 30555    تاکنون : 839067