رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد منصوب شد

کد خبر: 373 تاریخ انتشار: 1397/2/26
با حکمی از سوی دکتر رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب این دانشگاه را منصوب کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در حکمی رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بر طبق این حکم فرهاد رهبر، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن خیری را سمت ریاست پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد منصوب کرد.

متن حکم به شرح زیر است:

بنا به پیشنهاد معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان « رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مضالح وشئونات دانشگاه نمایید.

برچسب‌ها : انتصاب - پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب - حسن خیری

آمار بازدید       امروز: 377    ديروز: 1579    اين ماه: 56461    تاکنون : 903186