در واحد رامسر برگزار شد: هم‌اندیشی استادان با موضوع « تعلیم و تربیت در اسلام از منظر استاد شهید مطهری»

کد خبر: 367 تاریخ انتشار: 1397/2/17
به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر؛ نشست هم اندیشی اساتید با موضوع «نشست هم اندیشی با موضوع تعلیم و تربیت در اسلام از منظر استاد شهید مطهری» با سخنرانی حجت الاسلام راستگو مسئول فرهنگی اجتماعی این دانشگاه و حضور جمعی از استادان و اعضای هیات علمی در سالن کنفرانس برگزار شد.
به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد  رامسر؛ نشست «هم اندیشی با موضوع تعلیم و تربیت در اسلام از منظر استاد شهید مطهری» با سخنرانی حجت الاسلام راستگو مسئول فرهنگی اجتماعی این دانشگاه و حضور جمعی از استادان و اعضای هیات علمی در سالن کنفرانس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، مسئول فرهنگی اجتماعی واحد رامسر گفت: یک استاد، خود باید در درجه اول یک هنرمند باشد تا بتواند دانشجویان را از جنبه های علمی و اخلاقی ارتقا دهد.
حجت الاسلام راستگو همچنین در این نشست درباره تعلیم و تربیت ، اخلاق و رفتار استاد شهید مطهری، تأثیر گذاری استاد بر دانشجو، رابطه استاد و دانشجو و روش های ارتقا علمی دانشجویان نکاتی را برای اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه بیان نمود.
برچسب‌ها : تعلیم و تربیت - حجت الاسلام راستگو - نشست مطهری

آمار بازدید       امروز: 380    ديروز: 1579    اين ماه: 56464    تاکنون : 903189