آمادگی همکاری مشترک بین شورای اسلامی شهر رامسر با دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 366 تاریخ انتشار: 1397/2/15
مهندس جعفر خلخالی نایب رییس شورای اسلامی شهر رامسر با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان، ضمن دیدار با ریس دانشگاه و اعضای تیم رباتیک از تلاش‎های انجام شده برای ارتقای سطح کمی و کیفی این واحد دانشگاهی تقدیرکرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، نائب رییس شورای اسلامی شهر رامسر در این دیدار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: مسئولان شهرداری  و شورای شهر آمادگی کامل خود را برای همکاری گسترده و همه جانبه با مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اعلام می دارند .
خلخالی در ادامه گفت : مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر رامسر در راستای اجرای فضا و اماکن، مباحث فرهنگی آموزشی و علمی و رفاهی در دانشگاه از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد تا بتوانیم در کنار یکدیگر گام‌های موثری در راستای توسعه همه‌ جانبه این شهرستان برداریم.
وی در گفتگو با اعضای تیم رباتیک رامسر گفت: امیدوارم شهرداری و شورای اسلامی بتواند با حمایت و بهره گیری از سرمایه گذاران داخلی، برای اعزام تیم رباتیک به مسابقات جهانی رباتیک که شهریور ماه در کشور هلند برگزار می گردد با دانشگاه آزاد اسلامی مشارکت نماید.
خلخالی اظهار کرد:شورای اسلامی در دوره اخیر برای علم و دانش ارزش خاصی قائل بوده و همانطور که مشخص است اعضای تیم رباتیک رامسر هم افراد با تجربه و متخصصی هستند و ما امیدواریم بتوانیم با کسب مقام در مسابقات کشورهلند همانند قبل نام ایران و رامسر را در جهان سربلند نگهداریم.
نائب رییس شورای اسلامی رامسر در بازدید از پروژه مجتمع ورزشی واحد رامسر گفت: در اسرع وقت جلسه ای را با اداره ورزش و جوانان شهرستان ترتیب خواهیم داد تا بتوانیم در تکمیل پروژه مجتمع  ورزشی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مشارکت نماییم .

برچسب‌ها : بازدید مهندس خلخالی - تیم رباتیک - شورای اسلامی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام