همایش هفته سلامت در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 358 تاریخ انتشار: 1397/2/5
همایش بزرگ سلامت با حضور مسئولین شهرستان، کارکنان شبکه بهداشت و درمان و با تقدیر از پرسنل شبکه و برخی اعضای شوراها با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر ابراهیم ناظریان رئیس شبکه بهداشت شهرستان رامسر ضمن تقدیر و تشکر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از حمایت همه جانبه و مشارکت در برگزاری  همایش  هفته سلامت گفت: حدود 90 درصد شهروندان رامسر تحت پوشش بیمه ای هستند و بایستی بیمه های تکمیلی تقویت شود .
وی در ادامه گفت : ما در شهرستان رامسر حدود چهار هزار بیمار دیابتی داریم و هنوز نتوانستیم کلینیک دیابتی مناسبی را ایجاد نماییم.
مهمترین علت مرگ و میر بیماریهای قلبی عروقی است
ناظریان ضمن بیان شعار سال با عنوان روز جهانی بهداشت. پوشش همگانی سلامت برای همه در همه جا خاطر نشان کرد: درسال جدید با کمک همکاران شبکه بهداشت و درمان در معرفی و آشناکردن  شهروندان از خدمات شبکه بهداشت و درمان تلاش و اطلاع رسانی بیشتری خواهیم کرد.
در این همایش از اردشیر صارمی رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) ،  علی خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ، خانم زمانی معاون شبکه بهداشت و رسول شاهمنصوری رئیس شورای طالش محله تقدیر شد‌.

برچسب‌ها : سلامت - شبکه بهداشت و درمان - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 974    ديروز: 1219    اين ماه: 22804    تاکنون : 1547528