دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر دبیر جشنواره ملی شد.

کد خبر: 355 تاریخ انتشار: 1397/1/27
سیدسجاد ابطحی دانشجوی رشته سینما واحد رامسر دبیر دومین دوره جشنواره ملی فیلم کوتاه" سه دقیقه با ورزش" شد.

به گزارش روابط عمومی سید سجاد ابطحی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته سینما دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر طی حکمی از سوی مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان یزد به عنوان دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی فیلم "سه دقیقه با ورزش" انتخاب شد.
ابطحی عناوینی چون رتبه نخست فیلم کوتاه جشنواره بین المللی فیلم های ورزشی، رتبه نخست بخش ویژه اولین دوره جشنواره سه دقیقه با ورزش، رتبه نخست بخش عکاسی جشنواره ملی سجاده نور و حضور در بخش نهایی جشنواره بین المللی فیلم رشد و جشنواره فیلم رضوی را در کارنامه هنری خود دارد.
این جشنواره در قالب 4 بخش مردمی، حرفه ای، ویژه و فیلمنامه با موضوع ثبت و ضبط ضرورت‌های ترویج و توسعه فرهنگ ورزش عمومی از نگاه تیز بینانه اقشار مختلف جامعه برگزار می شود.
دومین دوره جشنواره ملی فیلم کوتاه سه دقیقه با ورزش پائیز امسال در یزد برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها : جشنواره ملی - سه دقیقه با ورزش - سید سجاد ابطحی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام